• (01) 500 81 14
  • 030 60 51 60
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Pon-Pet 8:00-16:00

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so energetsko varčne in varne za okolje saj imajo vgrajen zelo učinkovit sistem ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije. Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanje ter enostavna instalacija in uporaba so lastnosti, zaradi katerih so toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC v središču pozornosti.

Delujejo reverzibilno saj omogočajo tako ogrevanje kot hlajenje, odvisno od tipa notranje enote, s katero lahko pripravljamo tudi toplo sanitarno vodo. Uporabljamo jih za stanovanja, ter druge objekte različnih velikosti. Imajo sodobno oblikovan daljinski upravljalnik, ki je lahko instaliran na glavni notranji enoti ali na oddaljeni lokaciji. Upravljamo jih lahko tudi preko mobilne aplikacije MelCloud.

Izjemen prihranek energije ob stalnem zagotavljanju udobnega ogrevanja omogoča invertersko krmiljen sistem. Inovativna funkcija avtomatskega prilagajanja meri sobno in zunanjo temperaturo ter na tej podlagi izračuna potrebno ogrevalno moč. Temperatura na dovodu ogrevalne vode je krmiljena avtomatsko glede na zahtevano zmogljivost ogrevanja, medtem ko se v prostoru stalno vzdržuje optimalna temperatura. Mogoče je istočasno delovanje dveh območij delovanja z različno temperaturo in inteligentna povezava z obstoječim kotlom, kateri lahko ostane za bivalentno ogrevanje.

Toplotna črpalka MITSUBISHI ELECTRIC zlahka ogreva tudi velike objekte, kjer ena sama toplotna črpalka ne zadošča saj do šest enakih enot katere koli moči povežemo v kaskado za večje zmogljivosti.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak – voda subvencionira EKO SKLAD. Toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC so vključene na seznam subvencioniranih naprav.


© 2024 KlimaAS d.o.o. All Rights Reserved. Powered by XData.si